Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de fenouil, coupé en deux ou en quatre de taille adaptée à la grande goulotte
- 200 g de blancs de poireau
- 30 g d'huile d'olive
- ½ - ¾ c. à café de sel, et 1 pincée pour la dorure
- 1 c. à café de poivre moulu
- 2 c. à soupe de feuilles de thym frais
- 100 g de fromage de chèvre frais
- 2 œufs
- 100 g de ricotta fraîche
- 375 g de pâte feuilletée maison en 1 rectangle
- salade verte, pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1719 kJ / 411 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 612 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche courgette-épinard à la feta
30min
Quiche épinards et lardons
1 Std. 10 Min
Quiche aux épinards et feta
1h 20min
Quiche aux poireaux, bleu et noix
3 Std. 30 Min
Gratin de courge et chorizo
1h 15min
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1h
Spaghettis à la sauce au potiron et aux noisettes
30min
Tarte aux champignons et beaufort
1h 15min
Tartelettes fines aux épinards
45min
Pizza courge, champignons et fromage à raclette
2h
Tarte Tatin de tomates
1h
Gratin de courgette, pomme de terre et chèvre
45min