Courge butternut gratinée farcie au poulet

Courge butternut gratinée farcie au poulet

2.9 15 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions

Suroviny

  • 120 g de riz rouge
  • 1 courge butternut
  • 150 g d'emmental en morceaux
  • ½ cube de bouillon
  • 270 g d'eau
  • 2 échalotes
  • 100 g d'épinards frais et 4 poignées pour servir
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe rase de mélange d'épices
  • 160 g de poulet en petits dés

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 86.1 mg
Protein 22.3 g
Kalorie 2013.8 kJ / 481.3 kcal
Tuk 23.6 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 9.4 g
Sacharidy 46.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...