Pierogi di manzo (ravioli polacchi)

Pierogi di manzo (ravioli polacchi)

4.9 14 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod.
6 porzioni

Suroviny

Ripieno
  • 100 g di cipolla in quarti
  • 20 g di olio
  • 320 - 350 g di carne di manzo cotta e a pezzi (vedere consigli)
  • 40 - 50 g di carota cotta e tagliato a pezzi (vedere consigli)
  • ½ cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • ¼ - ½ cucchiaino di maggiorana secca
Pierogi
  • 250 g di acqua + q.b.
  • 1 uovo
  • 20 g di olio di semi di colza
  • 560 g farina + q.b.
  • 1 pizzico di sale + q.b.

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 20.3 g
Kalorie 2006 kJ / 479 kcal
Tuk 12.1 g
Vláknina 3.1 g
Sacharidy 74.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...