Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g di cipolle, in quarti
- 700 g di patate, a pezzi
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 1 cucchiaio di aceto
- 10 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 cucchiaino di menta secca tritata (volitelně)
- 50 g di pangrattato
- 1000 g di carne trita (maiale, pollo o carni miste)
- olio per frittura q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1396 kJ / 334 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittelle di patate aromatiche
45 Min
Polpette in salsa spagnola
1 Std.
Sushi donuts
50min
Polpette alla calabrese
50min
Involtini primavera
1h 15min
Ramen giapponese (TM6)
5 Std.
Zuppa di crauti e panini con salsa ai funghi
55min
Zuppa di pollo alla messicana
50min
Pollo agrodolce con riso
40 Min
Pastella per crêpes al cacao
1 Std.
Pollo fritto coreano in salsa piccante
3j
Ravioli cinesi
1 Std.