Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g di cipolle, in quarti
- 700 g di patate, a pezzi
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 1 cucchiaio di aceto
- 10 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 cucchiaino di menta secca tritata (volitelně)
- 50 g di pangrattato
- 1000 g di carne trita (maiale, pollo o carni miste)
- olio per frittura q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1396 kJ / 334 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bibimbap (riso e manzo coreano)
1 godz. 30 min
Kartoffelsalat
50 min
Burrito
1 godz. 30 min
Maiale in agrodolce
45 min
Hakodate Style Ramen
14 Std. 20 Min
Zighinì (Stufato di manzo)
50 min
Gulash tirolese
1 godz. 30 min
Fideuá con carne
40 min
Zuppa di tacchino e mais
1h
Noodles con agnello e verdure
30 min
Goulash ungherese
1 godz. 45 min
Costine di maiale in agrodolce all'orientale
40 min