Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g di cipolle, in quarti
- 700 g di patate, a pezzi
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 1 cucchiaio di aceto
- 10 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 cucchiaino di menta secca tritata (volitelně)
- 50 g di pangrattato
- 1000 g di carne trita (maiale, pollo o carni miste)
- olio per frittura q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1396 kJ / 334 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittelle di patate aromatiche
45 Min
Gulasch di agnello
1 godz. 10 min
Vincisgrassi
2h 30 min
Pita rustica
1h 35min
Taralli alle cipolle
3h 30min
Pane dolce di San Nicola
Žádné hodnocení
Satay di pollo con verdure
Žádné hodnocení
Asparagi fritti con salsa olandese
1 Std.
Chifeletti
1h 30 min
Fudge cake
5h
Harissa
25min
Fileja tropeani
2 Std.