
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g di cipolle in quarti
- 700 g di patate a pezzi
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 1 cucchiaio di aceto
- 10 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 cucchiaino di menta secca tritata (volitelně)
- 50 g di pangrattato
- 1000 g di carne trita (maiale, pollo o carni miste)
- olio per frittura q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 334 kcal / 1396 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1 godz. 30 min
Harira
40 min
Filetto di maiale Chimichurri con insalata di riso
13 godz. 20 min
Shakshuka (Crema di pomodori e peperoni con uova)
35 min
Zucchine ripiene di cotechino
1 godz. 30 min
Stufato di maiale con cipolle in salsa allo sherry
1 godz.
Ciorba
1 godz. 10 min
Riso pilaf con maiale
45 min
Frittelle di patate aromatiche
45 min
Polpette alla calabrese
50 min
Goulash ungherese
1 godz. 45 min
Gulash tirolese
1 godz. 30 min