Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 25 g di aceto balsamico
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- 700 g di polpo fresco, i tentacoli
- 800 g di acqua
- 100 g di rucola fresca, lavata
- 250 g di pomodori datterino a metà
- 50 g di Parmigiano reggiano a scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1458.1 kJ / 348.5 kcal
- Protein
- 32.1 g
- Sacharidy
- 7.7 g
- Tuk
- 20.7 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 603.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5h 30min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 Std. 30 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2h 45min
Calamari Sottovuoto
50 Min
Insalata di polpo mediterranea
4 godz.
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Asparagi sottovuoto
50 Min
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45 Min
Contorno di carciofi sottovuoto
50 Min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h