Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ragù
- 80 g di cipolla a pezzi
- 50 g di carote, pelate e a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di fave fresche, sgranate
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 500 g di salsiccia di maiale al finocchietto, sgranata
Besciamella
- 150 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 2 mazzetti di finocchietto selvatico fresco, lavato
- 1500 g di latte
- 75 g di burro a pezzi
- 120 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 250 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2268 kJ / 542 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 34.6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne carciofi e crema di stracchino
1h
Crespelle di Teramo
1h 15min
Lasagne asparagi e funghi
2h
Lasagne alla parmigiana
3 Std. 25 Min
Lasagne con zucchine e salmone al profumo di limone
2h
Cecapreti con ragù della ciociaria
3 Std.
Terrina di lasagne ai funghi e carne salada
1 Std. 10 Min
Lasagna di zucchine al pesto
50min
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1h 35min
Zuppa di ricotta e briciole croccanti di Mattia Poggi
1h
Lasagna rucola, zucchine e formaggio di capra
2h
Lasagne ai funghi (senza glutine)
2u. 5min