Kompatibilní verze
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella TM6
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto di pistacchi
- 10 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 45 g di pistacchi salati sgusciati
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 5 g di basilico fresco, le foglie lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Impasto
- 1370 g di acqua
- 2 g di lievito di birra fresco
-
½
cucchiaino di malto d'orzo
nebo ½ cucchiaino di zucchero - olio extravergine di oliva q.b.
- 200 g di farina manitoba
- 5 g di sale
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 80 g di stracciatella a pezzi
- 60 g di mortadella a fette
- pistacchio tritato, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2086.8 kJ / 498.8 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 814.1 mg
Alternativní recepty
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2 Std. 30 Min
Pizza rossa con burrata, melanzane e zucchine insaporite
3sa 45 dk
Pizza nera con crema di zucchine, gamberi e fiocchi di latte
4hod.
Menù: Polpette di pesce spada con patate vastase; gelo di arancia
1h
Pizza 'nduja e caciocavallo
9h
Tigelle alle erbe aromatiche con pesto di fave
4 Std. 40 Min
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4hod.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5hod.
Pizza con crema di zucca, scamorza affumicata e pancetta
3hod. 50min
Pinsa romana
5hod.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 Std.
Pizza napoletana
9h