Zařízení & příslušenství
Leczo (smoked sausage ratatouille)
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
Polish sausage cut into slices250 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
onion cut into pieces150 g
-
garlic clove1
-
sea salt1 tsp
-
zucchini cut into pieces (3 cm)300 g
-
red capsicum deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced300 g
-
green capsicum deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tomato passata (see Tips)500 g
-
crusty bread of choice, to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1066.2 mg
Protein
13.8 g
Kalorie
1720.9 kJ /
411.3 kcal
Tuk
28.7 g
Vláknina
6.7 g
Nasycený tuk
8.1 g
Sacharidy
27.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sernik rosa slice
3hod. 15min.
Chicken Caprese pasta salad
25min.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min.
Radish Carpaccio with Cod
Žádné hodnocení
Spicy Mince Pork Noodles
45min.
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)
Žádné hodnocení
Pizza Margherita
2hod. 10min.
Chilli beef with lemon feta
30min.
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
1hod. 30min.
Risotto bolognese
45min.
Royal Mountains Apple Pie (Szarlotka „królewskie góry”)
1hod. 45min.
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45min.