Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Polish sausage, cut into slices
- 40 g extra virgin olive oil
- 150 g onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 tsp sea salt
- 300 g zucchini, cut into pieces (3 cm)
- 300 g red capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
- 300 g green capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp sugar
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g tomato passata (see Tips)
- crusty bread of choice, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1720.9 kJ / 411.3 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 27.4 g
- Tuk
- 28.7 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 1066.2 mg
Alternativní recepty
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Chicken gyros with tzatziki
30 min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1h
Chicken in chipotle sauce
40 min
Lamb sausage ragu
30 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter
55 min
Easy lamb hotpot
2h
Swedish meatballs and mash
50 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Beef stew with gnocchi
3h 15min