Leczo (smoked sausage ratatouille)

Leczo (smoked sausage ratatouille)

4.8 132 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • Polish sausage cut into slices
    250 g
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • onion cut into pieces
    150 g
  • garlic clove
    1
  • sea salt
    1 tsp
  • zucchini cut into pieces (3 cm)
    300 g
  • red capsicum deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
    300 g
  • green capsicum deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
    300 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • sugar
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • tomato passata (see Tips)
    500 g
  • crusty bread of choice, to serve

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1066.2 mg
Protein 13.8 g
Kalorie 1720.9 kJ / 411.3 kcal
Tuk 28.7 g
Vláknina 6.7 g
Nasycený tuk 8.1 g
Sacharidy 27.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...