Leczo (smoked sausage ratatouille)
TM6 TM5

Leczo (smoked sausage ratatouille)

4.8 (117 hodnocení)

Suroviny

  • 250 g Polish sausage, cut into slices
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 150 g onion, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 1 tsp sea salt
  • 300 g zucchini, cut into pieces (3 cm)
  • 300 g red capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
  • 300 g green capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 tsp sugar
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 500 g tomato passata (see Tips)
  • crusty bread of choice, to serve

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1720.9 kJ / 411.3 kcal
Protein
13.8 g
Sacharidy
27.4 g
Tuk
28.7 g
Nasycený tuk
8.1 g
Vláknina
6.7 g
Sodík
1066.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty