Leczo (smoked sausage ratatouille)

Leczo (smoked sausage ratatouille)

4.8 118 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 30min
4 portions

Suroviny

  • Polish sausage cut into slices
    250 g
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • onion cut into pieces
    150 g
  • garlic clove
    1
  • sea salt
    1 tsp
  • zucchini cut into pieces (3 cm)
    300 g
  • red capsicum deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
    300 g
  • green capsicum deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
    300 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • sugar
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • tomato passata (see Tips)
    500 g
  • crusty bread of choice, to serve

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 411.3 kcal / 1720.9 kJ
Protein 13.8 g
Tuk 28.7 g
Sacharidy 27.4 g
Vláknina 6.7 g
Nasycený tuk 8.1 g
Sodík 1066.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...