
Zařízení & příslušenství
Jambalaya
Příprava 10min
Celkový 35min
4 portions
Suroviny
-
celery stalk cut into pieces1
-
red capsicum deseeded and cut into halves½
-
green capsicum deseeded and cut into halves½
-
carrot cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
olive oil30 g
-
chorizo cut into slices (5 mm)200 g
-
cayenne pepper¼ - ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
quinoa200 g
-
water450 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
raw prawns peeled and deveined400 g
-
sweet corn cob kernels only (approx. 130 g)1
-
fresh parsley for garnishing
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
571.8 kcal /
2401.5 kJ
Protein
40.5 g
Tuk
23.5 g
Sacharidy
44.7 g
Vláknina
11.5 g
Nasycený tuk
6 g
Sodík
1179.4 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Focus on quinoa
7 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland