
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 celery stalk cut into pieces
- ½ red capsicum deseeded and cut into halves
- ½ green capsicum deseeded and cut into halves
- 1 carrot cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 30 g olive oil
- 200 g chorizo cut into slices (5 mm)
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp dried oregano
- 200 g quinoa
- 450 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g raw prawns peeled and deveined
- 1 sweet corn cob kernels only (approx. 130 g)
- fresh parsley for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 571.8 kcal / 2401.5 kJ
- Protein
- 40.5 g
- Tuk
- 23.5 g
- Sacharidy
- 44.7 g
- Vláknina
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 1179.4 mg
Alternativní recepty
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 Min
Harissa lamb with green couscous
40 Min
Pork, apricot & coconut wraps
50 Min
Creamy blue cheese with shell pasta
45 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Risotto verde
45 Min
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40 Min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 Min
Chicken San Fernando
55 Min
Moroccan chicken with couscous
45 Min