Zařízení & příslušenství
Jambalaya
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
celery stalk cut into pieces1
-
red capsicum deseeded and cut into halves½
-
green capsicum deseeded and cut into halves½
-
carrot cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
olive oil30 g
-
chorizo cut into slices (5 mm)200 g
-
cayenne pepper¼ - ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
quinoa200 g
-
water450 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
raw prawns peeled and deveined400 g
-
sweet corn cob kernels only (approx. 130 g)1
-
fresh parsley for garnishing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1179.4 mg
Protein
40.5 g
Kalorie
2401.5 kJ /
571.8 kcal
Tuk
23.5 g
Vláknina
11.5 g
Nasycený tuk
6 g
Sacharidy
44.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Focus on quinoa
7 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
White fish and lemon risotto
30min.
Pork with black bean sauce
30min.
Chicken à la king
40min.
Beef, apricot and pine nut pastilla
1hod. 20min.
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55min.
Fish fillets with fresh corn polenta
1hod. 5min.
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Žádné hodnocení
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min.
Pumpkin and tempeh bobotie
1hod. 5min.
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min.
Beef spezzatino
1hod. 45min.
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40min.