Jambalaya

Jambalaya

4.2 69 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • celery stalk cut into pieces
    1
  • red capsicum deseeded and cut into halves
    ½
  • green capsicum deseeded and cut into halves
    ½
  • carrot cut into pieces
    1
  • garlic cloves
    2
  • brown onion (approx. 150 g), cut into halves
    1
  • olive oil
    30 g
  • chorizo cut into slices (5 mm)
    200 g
  • cayenne pepper
    ¼ - ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • dried oregano
    1 tsp
  • quinoa
    200 g
  • water
    450 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • raw prawns peeled and deveined
    400 g
  • sweet corn cob kernels only (approx. 130 g)
    1
  • fresh parsley for garnishing

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1179.4 mg
Protein 40.5 g
Kalorie 2401.5 kJ / 571.8 kcal
Tuk 23.5 g
Vláknina 11.5 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 44.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...