Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- water, for soaking
Pomegranate and parsley topping
- 50 g red wine vinegar
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 100 g water
- ½ red onion, cut into thin slices
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- ½ pomegranate, arils only
Preserved lemon dressing
- 1 piece preserved lemon
- 170 g natural yoghurt
- 2 tbsp olive oil
- 2 tbsp water
- ground black pepper, to season
- 1 tsp caraway seeds
Salmon and potatoes
- 800 - 900 g fresh boneless salmon fillet
- 2 - 3 tsp za'atar, plus extra to season (see Tips)
- olive oil, for drizzling
- 800 g water
- 8 - 12 new baby potatoes
- 50 g slivered almonds, toasted
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3436.8 kJ / 818.3 kcal
- Protein
- 56.8 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 51.7 g
- Nasycený tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 1348.2 mg
Alternativní recepty
Cookidoo 10th Anniversary Cake
4h
Pina colada mocktail
5 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Raw Asian Salad
10 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 min
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3 godz. 10 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 Min
Seafood bisque
1 Std. 10 Min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Fudgy chocolate cake
50 min