Zařízení & příslušenství
Asparagus and potatoes with hollandaise
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 portions
Suroviny
Asparagus and potatoes
-
water600 g
-
sea salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
unsalted butter5 g
-
new baby potatoes (see Tips)700 - 750 g
-
white asparagus trimmed (see Tips)1000 - 1500 g
Hollandaise sauce
-
water20 - 40 g
-
freshly squeezed lemon juice10 - 20 g
-
unsalted butter175 - 350 g
-
egg yolks4 - 8
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
738.7 mg
Protein
11.6 g
Kalorie
2308.1 kJ /
551.7 kcal
Tuk
40.5 g
Vláknina
9.1 g
Nasycený tuk
24.4 g
Sacharidy
41.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Oysters with lime granita
5min.
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1hod. 20min.
Classic zabaglione
15min.
Hollandaise sauce
15min.
Crema catalana
40min.
Spinach and Cheese Soufflés
35min.
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1hod. 35min.
Sabayon (Zabaglione)
15min.
Globe artichokes with lemon garlic butter
1hod.
Lemon Risotto
30min.
Milanese risotto
25min.
Hollandaise
15min.