Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Asparagus and potatoes
- 600 g water
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch sugar
- 5 g unsalted butter
- 700 - 750 g new baby potatoes (see Tips)
- 1000 - 1500 g white asparagus, trimmed (see Tips)
Hollandaise sauce
- 20 - 40 g water
- 10 - 20 g freshly squeezed lemon juice
- 175 - 350 g unsalted butter
- 4 - 8 egg yolks
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2308.1 kJ / 551.7 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Sacharidy
- 41.2 g
- Tuk
- 40.5 g
- Nasycený tuk
- 24.4 g
- Vláknina
- 9.1 g
- Sodík
- 738.7 mg
Alternativní recepty
Chilli creamed corn
40min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1h
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
20 Min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15 Std. 35 Min
Avocado with egg and salmon tartare
50 Min
Classic zabaglione
15min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 Min
Raspberry soufflés
1h 35min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1u. 50min
Bucatini amatriciana
45 Min
Pea and mint soup
20 Min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 Min