Zařízení & příslušenství
Asparagus and potatoes with hollandaise
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 portions
Suroviny
Asparagus and potatoes
-
water600 g
-
sea salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
unsalted butter5 g
-
new baby potatoes (see Tips)700 - 750 g
-
white asparagus trimmed (see Tips)1000 - 1500 g
Hollandaise sauce
-
water20 - 40 g
-
freshly squeezed lemon juice10 - 20 g
-
unsalted butter175 - 350 g
-
egg yolks4 - 8
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
738.7 mg
Protein
11.6 g
Kalorie
2308.1 kJ /
551.7 kcal
Tuk
40.5 g
Vláknina
9.1 g
Nasycený tuk
24.4 g
Sacharidy
41.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24hod. 30min.
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2hod. 50min.
Béchamel Sauce
Žádné hodnocení
Greek Fava dip
50min.
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min.
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
4hod. 30min.
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2hod. 20min.
Monkfish tagine with preserved lemon
1hod. 35min.
Basil sorbet (palate cleanser)
10min.
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1hod.
Oysters with lime granita
5min.
Steamed Salmon with Soy Ginger Sauce
30min.