![Asparagus and potatoes with hollandaise Asparagus and potatoes with hollandaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e127a8b1-528b-4723-9ee3-35bf30a2e04c/Derivates/a8f25c92-4c71-40ba-a9ac-5ab3c1bf6916.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Asparagus and potatoes
- 600 g water
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch sugar
- 5 g unsalted butter
- 700 - 750 g new baby potatoes (see Tips)
- 1000 - 1500 g white asparagus, trimmed (see Tips)
Hollandaise sauce
- 20 - 40 g water
- 10 - 20 g freshly squeezed lemon juice
- 175 - 350 g unsalted butter
- 4 - 8 egg yolks
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2308.1 kJ / 551.7 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Sacharidy
- 41.2 g
- Tuk
- 40.5 g
- Nasycený tuk
- 24.4 g
- Vláknina
- 9.1 g
- Sodík
- 738.7 mg
Alternativní recepty
Scallops with pea purée
25 Min
Lime and ginger dressing
30min
Salsa verde
5min
Scotch Eggs with celeriac and carrot salad
Žádné hodnocení
White Bean and Pumpkin Soup
35 min
Pil pil sauce
5min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4hod. 15min
Beurre blanc
15 Min
Dill Cheese Dip
5min
Minced Meat
35 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min