Asparagus and potatoes with hollandaise

Asparagus and potatoes with hollandaise

5.0 4 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 portions

Suroviny

Asparagus and potatoes
  • water
    600 g
  • sea salt
    1 tsp
  • sugar
    1 pinch
  • unsalted butter
    5 g
  • new baby potatoes (see Tips)
    700 - 750 g
  • white asparagus trimmed (see Tips)
    1000 - 1500 g
Hollandaise sauce
  • water
    20 - 40 g
  • freshly squeezed lemon juice
    10 - 20 g
  • unsalted butter
    175 - 350 g
  • egg yolks
    4 - 8
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 738.7 mg
Protein 11.6 g
Kalorie 2308.1 kJ / 551.7 kcal
Tuk 40.5 g
Vláknina 9.1 g
Nasycený tuk 24.4 g
Sacharidy 41.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...