Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Asparagus and potatoes
- 600 g water
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch sugar
- 5 g unsalted butter
- 700 - 750 g new baby potatoes (see Tips)
- 1000 - 1500 g white asparagus, trimmed (see Tips)
Hollandaise sauce
- 20 - 40 g water
- 10 - 20 g freshly squeezed lemon juice
- 175 - 350 g unsalted butter
- 4 - 8 egg yolks
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2308.1 kJ / 551.7 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Sacharidy
- 41.2 g
- Tuk
- 40.5 g
- Nasycený tuk
- 24.4 g
- Vláknina
- 9.1 g
- Sodík
- 738.7 mg
Alternativní recepty
Hollandaise Sauce
15min
Barbecue Hollandaise
20 min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20 min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter)
1h 40 min
Cholent
4 godz. 50 min
Plum Clafoutis (TM5)
1h 15min
Classic Zabaglione
15min
Hollandaise Sauce
15min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 godz.
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Polish egg salad with tartar sauce
10 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min