Zařízení & příslušenství
Pumpkin Risotto
Příprava 25min.
Celkový 50min.
8 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese rind removed, cut in pieces (3 cm)120 g
-
pumpkin cut in pieces400 g
-
water100 g
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
risotto rice400 g
-
vegetable broth (see tips)700 g
-
butter room temperature, cut in small pieces60 g
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
fresh black truffle cut in thin slices, to garnish1 piece
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
10 g
Kalorie
1481 kJ /
354 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
44 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
World Cuisine by Chef Koen Vessies
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Traditional minestrone
45min.
Sautéing Onions and Garlic
Žádné hodnocení
Chicken and mushroom rice
45min.
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min.
Salted Chocolate Caramel Fudge
2hod. 40min.
Asian cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Žádné hodnocení
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min.
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40min.
Risotto with Parmesan cheese
30min.
Polenta
1hod.
Warming amaranth porridge
50min.
Caprese omelette
30min.