
Zařízení & příslušenství
Warm cabbage dish
Příprava 5min
Celkový 15min
4 portions
Suroviny
-
carrot cut into pieces (3 cm)60 g
-
white cabbage cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
salted butter30 g
-
plain flour1 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
-
fresh dill leaves only4 sprigs
-
sea salt1 pinch
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
107 kcal /
451 kJ
Protein
2.7 g
Tuk
6.5 g
Sacharidy
7.9 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
2.7 g
Sodík
335 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Polish cuisine: Dinner and sides
8 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland