Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 500 g white cabbage, cut into pieces (4-5 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g water
- 30 g salted butter
- 1 tbsp plain flour
- 2 tbsp lemon juice
- 4 sprigs fresh dill, leaves only
- 1 pinch sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 451 kJ / 107 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Tuk
- 6.5 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 335 mg
Alternativní recepty
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Ratatouille
40min
Cauliflower gratin
1h
Asparagus and pea omelette
20min
Revithia (chickpea soup)
24h 40min
Rabbit stew
1h
Cabbage soup
50 min
Sauerkraut soup
50 min
Ukrainian borscht
35min
Warm beetroot dish
50 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Fresh fennel salad
10 min