Tagliatelle com fricassé de bivalves

Tagliatelle com fricassé de bivalves

4.0 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 55min.
6 doses

Suroviny

  • água
    1500 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • mexilhão fresco e limpo
    600 g
  • amêijoa fresca e limpa
    600 g
  • berbigão fresco e limpo
    600 g
  • massa tipo tagliatelle em ninhos
    500 g
  • sumo de limão (1 unid. aprox.)
    30 g
  • gemas de ovo
    6
  • azeite mais q.b. p/ envolver
    30 g
  • chalotas
    4
  • mistura de cogumelos cortados em quartos
    400 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • tomilho-limão mais q.b. p/ guarnecer
    1 c. chá de
  • vinho branco
    30 g
  • leite evaporado
    210 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 1535.4 mg
Protein 58.5 g
Kalorie 3109 kJ / 743.1 kcal
Tuk 16.6 g
Vláknina 4.6 g
Nasycený tuk 4.5 g
Sacharidy 87.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...