
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 600 g mexilhão fresco e limpo
- 600 g amêijoa fresca e limpa
- 600 g berbigão fresco e limpo
- 500 g massa tipo tagliatelle
- 30 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 6 gemas de ovo
- 30 g azeite mais q.b. p/ envolver
- 4 chalotas
- 400 g mistura de cogumelos cortados em quartos
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de tomilho-limão mais q.b. p/ guarnecer
- 30 g vinho branco
- 210 g leite evaporado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 743.1 kcal / 3109 kJ
- Protein
- 58.5 g
- Tuk
- 16.6 g
- Sacharidy
- 87.6 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Sodík
- 1535.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiras de peru com trigo e molho de laranja cremoso
Brak ocen
Salmão com molho de legumes
25 min
Peito de frango crocante com bulgur de coentrada
2 godz.
Buddha bowl com tempeh e molho de amendoim
1 godz.
Quadrados de gelado de iogurte e morangos - TM6
6 godz. 10 min
Esparguete à carbonara
30 min
Conchas com salmão e vinagreta de citrinos e funcho
25 min
Frango pizzaiola com massa fresca
30 min
Esparguete preto com camarão
45 min
Risoto de vinho tinto e cogumelos
35 min
Pescada com ovos e arroz de alho e coentros
40 min
Lasanha de raviolis com carne picada
1 godz. 40 min