Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 400 g carne de porco picada
- 1 c. chá de sal
- 15 g açúcar
- ½ c. chá de pimenta branca
- 1 c. chá de óleo de sésamo
- 15 g molho de soja
- 50 g água
Massa
- 250 g água
- 15 g açúcar
- 1 c. chá de fermento de padeiro seco
- 500 g farinha (10% de proteína aprox.), mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
- 5 g óleo vegetal
Fritar
- 1 c. sopa de óleo vegetal
- 100 g água
- 1 c. chá de sementes de sésamo pretas
- 15 g cebolo (spring onion) cortado em rodelas finas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 640.4 kJ / 153.2 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 4.6 g
- Nasycený tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 124 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi de batata com bacon, tomate e mozarela
1h 25min
Técnica Placas de lasanha
30min
Pides de 3 queijos (pão turco)
1h 40min
Rolos de crepes com recheio de fiambre e abacate
40min
Gratinado de nabo
Žádné hodnocení
Técnica Pappardelle
30min
Bao de cogumelos salteados e molho barbecue
1h 15min
Pãezinhos a vapor com barriga de porco no forno
7h
Pão com barriga de porco (Gua Bao)
1h 20min
Pulled pork
4h 30 min
Nachos com molho rico
30min
Pão doce de pequeno-almoço
1hod. 30min