Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 400 g carne de porco picada
- 1 c. chá de sal
- 15 g açúcar
- ½ c. chá de pimenta branca
- 1 c. chá de óleo de sésamo
- 15 g molho de soja
- 50 g água
Massa
- 250 g água
- 15 g açúcar
- 1 c. chá de fermento de padeiro seco
- 500 g farinha (10% de proteína aprox.), mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
- 5 g óleo vegetal
Fritar
- 1 c. sopa de óleo vegetal
- 100 g água
- 1 c. chá de sementes de sésamo pretas
- 15 g cebolo (spring onion) cortado em rodelas finas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 640.4 kJ / 153.2 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 4.6 g
- Nasycený tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 124 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kebabs de borrego
3 Std.
Gratinado de queijo azul vegetariano
1h 30min
Gnocchi de batata com bacon, tomate e mozarela
1 Std. 25 Min
Gyozas de porco com molho de soja
45 Min
Pita shoarma de frango
8 Std.
Tikka masala de frango com arroz de limão
4h 30min
One pot de frango com paprika
45 Min
Lombinho de porco com pão naan de alho e salada de pepino
1h 45min
Creme de abóbora com ravioli
35 Min
Pulled pork
4h 30min
Glacê
5 Min
Cookies de chocolate
50 Min