Zařízení & příslušenství
Yu Sang
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
8 portions
Suroviny
Dressing
-
passion fruits pulp only, deseeded2
-
plum sauce homemade or store-bought60 g
-
lime juice1 tbsp
-
honey30 g
Salad condiments
-
toasted peanuts1 tbsp
-
crystal ice plant rinsed200 g
-
carrots finely shredded200 g
-
Japanese cucumber peeled, deseeded, finely shredded200 g
-
unripe mango peeled, pit removed, finely shredded100 g
-
unripe papaya peeled, deseeded, finely shredded100 g
-
raw salmon sashimi grade or roasted duck, shredded100 g
-
pomelo segments, separated to sacs60 g
-
red cabbage finely shredded60 g
-
cornflakes60 g
-
toasted pine nuts coarsely chopped20 g
-
coriander leaves chopped4 sprigs
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
key limes cut in wedges2
-
kaffir lime leaves deveined, finely shredded4
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
99 mg
Protein
5 g
Kalorie
629 kJ /
150 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Reunion Dishes
13 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Chicken Porridge With Century Egg
30min.
Homemade Fish Ball Soup
2hod.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Korean Ginseng Chicken
1hod. 10min.
Salted Fish Pork Belly
30min.
Braised pork belly
55min.
Salted Chicken
5hod. 10min.
Tomato-egg soup
20min.
Yam Rice
45min.
Chicken porridge with century egg
30min.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1hod. 5min.
Teochew Seafood Porridge
45min.