Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 500 g de poro, en rodajas
- 600 g de agua
- 1 cubo de caldo
- 400 g de bacalao salado, y desalado
- 800 g de frijol bayo cocido, escurrido
- 1 cucharada de hojas de cilantro picado
- 6 - 8 rebanadas de bolillo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1033 kJ / 246 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de habas con chorizo y romero
45 Min
Crema de pistache (Black Diamond)
1 Std.
Sopa de mejillones al azafrán
40 Min
Sopa fría de pepino y camarones
5 min
Salmón envuelto en col
1 Std.
Crema de chícharos con calamares y jitomate
50min
Flanes de chícharo con salsa de queso
40 Min
Crema de ejotes con verduras
35min
Crema de ejote
30 min
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30 min
Sopa de chorizo, papas y col
35min
Crema de mejillones
1 Std.