Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 500 g de poro, en rodajas
- 600 g de agua
- 1 cubo de caldo
- 400 g de bacalao salado, y desalado
- 800 g de frijol bayo cocido, escurrido
- 1 cucharada de hojas de cilantro picado
- 6 - 8 rebanadas de bolillo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1033 kJ / 246 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de calabacita, cilantro y chile
40 min
Sopa de jitomate y elote
40 min
Sopa de garbanzos con espinacas
30 min
Sopa de elote
35 min
Crema de ejote con apio y ensalada de pollo
35 min
Crema de chícharos con queso crema
50 min
Sopa de almendras y azafrán
30 min
Chiles anchos rellenos en salsa de frijol
50 min
Mole ligero de poblano y almendras
20 min
Aderezo de ajo japonés
10min
Chiles anchos rellenos de chicharrón
1h
Sopa de hongos con huitlacoche
25 min