Sopa de bacalao y poro
TM31 TM5 TM6

Sopa de bacalao y poro

4.7 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 150 g de cebolla
  • 30 g de aceite de oliva
  • 500 g de poro, en rodajas
  • 600 g de agua
  • 1 cubo de caldo
  • 400 g de bacalao salado, y desalado
  • 800 g de frijol bayo cocido, escurrido
  • 1 cucharada de hojas de cilantro picado
  • 6 - 8 rebanadas de bolillo

Nutriční hodnoty
na 1 porción
Kalorie
1033 kJ / 246 kcal
Protein
25 g
Sacharidy
22 g
Tuk
6 g
Nasycený tuk
0 g
Vláknina
0 g
Sodík
0 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty