Zařízení & příslušenství
Zuurkool
Příprava 15min.
Celkový 96hod.
1 Totale recept
Suroviny
-
witte kool (± 600 g)1
-
8 g Himalaya zoutzeezout8 g
-
water250 g
-
citroensap30 g
-
komijnzaad2 tl
-
jeneverbessen1 tl
-
kruidnagels5
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Totale recept
Sodík
1.4 mg
Protein
8 g
Kalorie
627 kJ /
150 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
15 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
35 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Fermentatie modus
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Druiven en cava trifle
Žádné hodnocení
Groentenbouillonpasta
45min.
Gefermenteerde frambozensiroop
128hod. 10min.
Gefermenteerde wortelen
Žádné hodnocení
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Žádné hodnocení
Halloween broodjes
Žádné hodnocení
Gekruide kersenbrioche-krans
2hod. 20min.
Venkelsapje
10min.
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24hod. 30min.
Amandelmelk
10min.
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min.
Mayonaise
5min.