
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ - 1 teentje knoflook (volitelně)
- 50 g extra vergine olijfolie
- 700 g paprika's, schoongemaakt en in stukken (5 cm) (gele, rode en groene)
- 2 tl zout
- 30 g suiker
- 40 g balsamicoazijn
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 791 kJ / 189 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 12.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Appel strudel
1hod. 45min
Noedelsoep
35min
Rode bietensalade
10min
Kip met romige groenten saus
50min
Rijstsalade
1hod.
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1hod.
Salade van gehakte groenten
10min
Walnoot Brittle
1hod. 30min
Eenvoudige appeltaart
45min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Brood met olijven
2hod. 20min