Kompatibilní verze
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 30 g di caciocavallo
- 50 g di gherigli di noci
- 230 g di cipolla a fette sottili
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 500 g di cicoria, pulita e a pezzi
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di patata, pelata e a fette
- 200 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 932.7 kJ / 222.8 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Tuk
- 17.9 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 540.7 mg
Alternativní recepty
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Purea di ceci con spinacini piccanti
40min
Contorno di carciofi alla menta
1h 10min
Cicorie stufate
35min
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1h 30min
Cheesecake alle barbabietole con salmone affumicato
5 Std. 20 Min
Sformatini di finocchi
1h 30min
Burger di cavolo nero
45 min
Frittelle di quinoa e cime di rapa
1h 30min
Cocottine di fave
40min
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2 godz.
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1 godz. 15 min