Kompatibilní verze
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 30 g di caciocavallo
- 50 g di gherigli di noci
- 230 g di cipolla a fette sottili
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 500 g di cicoria, pulita e a pezzi
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di patata, pelata e a fette
- 200 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 932.7 kJ / 222.8 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Tuk
- 17.9 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 540.7 mg
Alternativní recepty
Purea di ceci con spinacini piccanti
40min
Puré aromatico di zucca
40min
Gnocchi di ceci con sugo di cicoria (senza glutine)
3h
Funghi ripieni di quinoa con verdure saporite
45 min
Hummus di cicerchie e zucca arrosto
10sa
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1h 15min
Cocottine di fave
40min
Carciofi ripieni
50 min
Nachos di carote con guacamole (TM6)
1h
Sandwich alle cime di rapa
50 min
Mini galettes ai funghi
1 Std. 45 Min
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1h