Kompatibilní verze
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 30 g di caciocavallo
- 50 g di gherigli di noci
- 230 g di cipolla a fette sottili
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 500 g di cicoria, pulita e a pezzi
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di patata, pelata e a fette
- 200 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 932.7 kJ / 222.8 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Tuk
- 17.9 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 540.7 mg
Alternativní recepty
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1 Std. 15 Min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1 Std. 10 Min
Pizza di cavolfiore con ceci
1 Std. 10 Min
Pasta integrale con pesto di cicoria e scaglie di pecorino
40 min
Frittelle di cavoli e Emmental
35min
Cicorie stufate
35min
Melanzane sorpresa di Mattia Poggi
1h
Purea di ceci con spinacini piccanti
40 min
Plumcake fave e finocchietto selvatico
2h
Sandwich alle cime di rapa
50min
Muffin al finocchietto selvatico e topinambur
50min
Burger di cavolo nero
45min