Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g dried green split peas
- water, to soak
- 400 g canned whole peeled tomatoes
- 400 g coconut milk
- 150 g Indian curry paste (see Tips)
- 800 g lamb shanks, cut into pieces (3-4 cm - see Tips)
- 1 tsp sea salt
- 1 potato, peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3378.9 kJ / 804.5 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 25.3 g
- Tuk
- 55.9 g
- Nasycený tuk
- 25.6 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 2050.9 mg
Alternativní recepty
Prawn and chicken laksa
40min
Quick massaman beef curry
40min
Jambalaya
35min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Curry laksa
45min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Žádné hodnocení
Curry lamb soup (TM6)
5 Std. 10 Min
Baked masala fish (MEATER+®)
1h 15min
Chilli and garlic prawns
1 Std. 10 Min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Thai red pork curry
35min
Thai red chicken curry
30min