Zařízení & příslušenství
Curry lamb soup (TM5)
Příprava 10min.
Celkový 5hod. 10min.
4 portions
Suroviny
-
dried green split peas100 g
-
water to soak
-
canned whole peeled tomatoes400 g
-
coconut milk400 g
-
Indian curry paste (see Tips)150 g
-
lamb shanks cut into pieces (3-4 cm - see Tips)800 g
-
sea salt1 tsp
-
potato peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
2050.9 mg
Protein
48 g
Kalorie
3378.9 kJ /
804.5 kcal
Tuk
55.9 g
Vláknina
6.2 g
Nasycený tuk
25.6 g
Sacharidy
25.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
A few ingredients
20 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Lamb korma
4hod.
Sri Lankan red beef curry
1hod. 40min.
Beef and potato massaman curry
2hod. 10min.
Koththu roti
1hod. 5min.
Curry lamb cutlets
1hod.
Beef madras
1hod. 30min.
Beef stew with buttermilk dumplings
1hod. 40min.
Coconut lamb curry
2hod.
Coconut fish curry
1hod. 10min.
Kuruma iraichchi with coconut roti
1hod. 40min.
Murgh makhani (Butter chicken)
1hod. 15min.
Nasi goreng
40min.