Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g medium-grain white rice
- 1000 g water
- 1 tsp salt
- 600 - 700 g chicken breasts, cut into slices (1 cm)
- 30 g soy sauce
- 15 g sesame oil
- 20 g brown sugar
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 carrot, cut into julienne
- 400 - 500 g kimchi, cut into bite-size pieces, with juices (see Tips)
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, for garnishing
- sesame seeds, toasted, for garnishing
- sambal oelek, to serve (optional - see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2430.3 kJ / 578.6 kcal
- Protein
- 47.4 g
- Sacharidy
- 72.8 g
- Tuk
- 10.9 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 1542.7 mg
Alternativní recepty
Korean beef bowl
1 Std. 10 Min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Moroccan chicken with couscous
45min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40min
Pork with black bean sauce
30 Min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1 Std.
Chicken San Fernando
55 Min
Thai chicken wraps
40min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Rice salad with warm mustard dressing
1 Std. 40 Min