Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 60 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 350 g batata cortada em rodelas (5-7 mm aprox.)
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- 20 g água
- 500 g bacalhau demolhado, cortado em pedaços (3 cm aprox.)
- 2 c. sopa de pão ralado
- 1 dente de alho
- 300 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço, mais q.b. p/ guarnecer
- ½ c. chá de orégãos, mais q.b. p/ temperar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2719.6 kJ / 650 kcal
- Protein
- 83.5 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 8958.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortilha de atum no forno
1 Std. 30 Min
Bacalhau à Gomes Sá
1 Std. 30 Min
Cubos de peixe panados com salada quente de feijão e curgete
45min
Bacalhau à Brás
25 Min
Bife com couve e massa chinesa
55min
Guisado de peru com alho
45min
Feijoada de atum fresco
40min
Caldeirada de corvina
1h 50min
Serradura de chocolate
3h 20min
Guisado de peixe e marisco
55min
Bacalhau gratinado com maionese
1 Std. 20 Min
Feijão branco com lulas e chouriço
45min