Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 60 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 350 g batata cortada em rodelas (5-7 mm aprox.)
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- 20 g água
- 500 g bacalhau demolhado, cortado em pedaços (3 cm aprox.)
- 2 c. sopa de pão ralado
- 1 dente de alho
- 300 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço, mais q.b. p/ guarnecer
- ½ c. chá de orégãos, mais q.b. p/ temperar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2719.6 kJ / 650 kcal
- Protein
- 83.5 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 8958.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalhau no forno com grão e crosta de broa
45min
Tortilha de atum no forno
1h 30min
Salada de batata com atum e ovo
40min
Perna de borrego com iogurte e especiarias
29sa 50 dk
Bacalhau à moda de Braga
40min
Bacalhau à Gomes Sá
1h 30min
Caldeirada de amêijoas
2 godz. 45 min
Rolo de carne oriental
1h
Curgetes recheadas com atum
1h
Feijoada de polvo
1h 30min
Bacalhau gratinado com camarão
50min
Bacalhau à comadre
1 Std. 10 Min