Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo mozarela
- 10 g salsa
- 4 dentes de alho
- 30 g azeite
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado
- 4 filetes de anchova
- 80 g chalota
- 40 g manteiga
- 80 g vinho branco
- 320 g arroz p/ risoto
-
720
g caldo de peixe caseiro
nebo 720 g água e 1 cubo de caldo de peixe - ½ c. chá de sal
- 350 g grão-de-bico cozido escorrido
- 100 g azeitonas pretas s/ caroço
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 774 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmão com risoto de funcho
25min
Risoto à alentejana
30min
Risoto de pato
1h 15min
Risoto de tamboril
50min
Risoto de cevadinha com frango
3hod.
Risoto jamaicano
45 min
Risoto de corvina e amêijoa
50min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30min
Risoto de bacalhau
50min
Risoto de curgete e camarão
35 Min
Risoto de ervilhas e camarão
40min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45 min