Palak parathas, patate douce et dip au curry

Palak parathas, patate douce et dip au curry

3.6 14 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 5min.
4 portions

Suroviny

Le dip
  • 2 petits-suisses
  • 3 cubes de fromage à tartiner type Kiri
  • 10 g de curry en poudre
  • 1 c. à café de moutarde à l'ancienne
  • 1 pincée de poivre moulu
Les palak parathas
  • 230 g de farine de blé complet
  • 230 g de farine blanche type 45 et un peu pour le plan de travail
  • 1 gousse d'ail
  • 130 g d'épinards frais
  • 120 g d'eau
La patate douce
  • 500 g d'eau
  • 500 g de patate douce détaillée en dés (2 cm)
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre blanc moulu
  • 80 g de beurre clarifié fondu

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 512 mg
Protein 19 g
Kalorie 3088 kJ / 733.8 kcal
Tuk 23.8 g
Vláknina 11.3 g
Nasycený tuk 13.3 g
Sacharidy 104.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...