Kompatibilní verze
Salade de boulgour aux fèves, sauce à l’artichaut et au tahini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de fonds d'artichaut, en morceaux
- 125 g de yaourt nature
- 1 c. à soupe de tahini
- du sel
- du poivre moulu
- 1000 g d'eau
- 250 g de fèves fraîches, écossées
- 200 g de boulgour
- 75 g de pignons de pin
- 10 feuilles de menthe fraîche
- 2 c. à soupe huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2066 kJ / 494 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Salade de boulgour aux pois chiches
2h 45min
Salade d'épeautre aux asperges
55min
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45 min
Salade de quinoa et haricots verts
30 min
Salade de pois cassés, mimolette, radis, agrume et noisettes
1 godz. 45 min
Salade de boulgour, aubergines et grenade
30 min
Salade de boulgour, chou-fleur et brocoli en deux textures
1h 10min
Salade de haricots verts, boulgour, tomates et amandes grillées
35min
Salade d'épeautre à la grecque
30 min
Salade de chou-fleur et pois chiches
45 min
Salade de lentilles, feta et tomates
30 min
Salade de quinoa, tomates, pois chiches et mozza
25min