Salade de boulgour aux fèves, sauce à l’artichaut et au tahini

Salade de boulgour aux fèves, sauce à l’artichaut et au tahini

3.7 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 portions

Suroviny

  • 150 g de fonds d'artichaut en morceaux
  • 125 g de yaourt nature
  • 1 c. à soupe de tahini
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1000 g d'eau
  • 250 g de fèves fraîches écossées
  • 200 g de boulgour
  • 75 g de pignons de pin
  • 10 feuilles de menthe fraîche
  • 2 c. à soupe huile d'olive

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 21 g
Kalorie 2066 kJ / 494 kcal
Tuk 21 g
Sacharidy 50 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...