Kompatibilní verze
Salade de boulgour aux fèves, sauce à l’artichaut et au tahini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de fonds d'artichaut, en morceaux
- 125 g de yaourt nature
- 1 c. à soupe de tahini
- du sel
- du poivre moulu
- 1000 g d'eau
- 250 g de fèves fraîches, écossées
- 200 g de boulgour
- 75 g de pignons de pin
- 10 feuilles de menthe fraîche
- 2 c. à soupe huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2066 kJ / 494 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Salade de lentilles au poulet et raisin, sauce aigre-douce
35min
Fried rice au tofu, brocoli, ananas et noix de cajou
45 min
Haricots et riz au curry, sauce à l’avocat
40 min
Salade de pommes de terre, sauce crémeuse sésame-citron
50min
Salade de haricots verts, semoule et poulet pané
40 min
Taboulé de boulgour aux pistaches et à la grenade
30 min
Pizza veggie aux tomates, artichauts, mozzarella et roquette
3 Std. 35 Min
Pizza à pâte rouge avec burrata, aubergines et courgettes sautées
3h 45min
Quinoa et légumes d'automne au tofu
55min
Salade de quinoa aux pois gourmands, feta et menthe
35min
Salade de pommes de terre, pesto de cresson
50min
Salade de haricots verts, boulgour, tomates et amandes grillées
35min