Kompatibilní verze
Cabrito al pimentón de la Vera con salsa de cerezas (Cáceres)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucharadita de pimentón de la Vera
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 paletilla de cabrito deshuesada (700-800 g) salpimentada
- 200 g de cerveza
- 250 g de mermelada de cerezas
- 2 manzanas (sin piel ni semillas) en láminas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3489 kJ / 835 kcal
- Protein
- 33.59 g
- Sacharidy
- 44.76 g
- Tuk
- 57.92 g
- Vláknina
- 2.39 g
Alternativní recepty
Caldo gallego exprés
30min
Carrilleras mar y montaña para dos
1h 25min
Pato relleno a la navarra
3h 15 min
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30min
Cebollitas en aceite
1h 10min
Codornices en pétalos de rosa (Como agua para chocolate)
1h 30min
Crema de ostras
20 min
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30min
Sopa de cilantro, bacalao y huevos
30min
Menú: Bullabesa
1 godz. 5 min
Callos a la asturiana
1h 20 min
Caldereta de cordero
50min