Kompatibilní verze
Cabrito al pimentón de la Vera con salsa de cerezas (Cáceres)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucharadita de pimentón de la Vera
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 paletilla de cabrito deshuesada (700-800 g) salpimentada
- 200 g de cerveza
- 250 g de mermelada de cerezas
- 2 manzanas (sin piel ni semillas) en láminas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3489 kJ / 835 kcal
- Protein
- 33.59 g
- Sacharidy
- 44.76 g
- Tuk
- 57.92 g
- Vláknina
- 2.39 g
Alternativní recepty
Conejo a la cazadora
50 Min
Pintada con salsa de chocolate
1h 35min
Rollitos de lechazo con reducción de Ribera del Duero (Castilla y León)
1h 20 phút
Piernas de cordero con dos rellenos
2 Std. 15 Min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12h 30min
Conejo al estilo mediterráneo
45min
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35 Min
Codornices en escabeche de boletus
25 Std.
Guiso primaveral de cordero (Navarin d'agneau Printanier)
1h 20 phút
Codornices al limón
45min
Cabrito lechal a la miel con batatas y puré de coliflor
1h
Magret de pato con salsa de soja y mirin
30 Min