Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca al basilico
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 20 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate (vedere consigli)
Sugo di pomodorini
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino raso di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2106.5 kJ / 503.5 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 64.8 g
- Tuk
- 22.2 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
50 min
Sugo al tonno
45min
Sugo alla puttanesca
45min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 Std. 25 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min
Sugo all'arrabbiata
20min
Sugo al basilico
1 Std. 10 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45min
Sugo all'amatriciana
50 min
Sugo classico
55 Min