Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca al basilico
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 20 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate (vedere consigli)
Sugo di pomodorini
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino raso di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2106.5 kJ / 503.5 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 64.8 g
- Tuk
- 22.2 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Gnocchi al pomodoro
1hod. 30min
Sugo all'arrabbiata
20 Min
Sugo classico
55 Min
Sugo al basilico
1 Std. 10 Min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1hod. 25min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Pasta al pomodoro
55 Min
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
50 Min
Sugo al tonno
45 Min
Sugo alla puttanesca
45 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 Min