Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta all'uovo
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 500 g di salsiccia fresca a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 500 g di funghi champignon freschi, a fette
Besciamella
- 1000 g di latte
- 80 g di farina tipo 0
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 6289.3 kJ / 1503.3 kcal
- Protein
- 57.8 g
- Sacharidy
- 130.4 g
- Tuk
- 87.1 g
- Nasycený tuk
- 35 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 2173.8 mg
Alternativní recepty
Lasagne di zucchine con Affettatutto Bimby® (TM6)
2h 15min
Polpettone ai funghi con crema di cipolle
1 Std.
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45min
Ravioli ai funghi porcini
3 Std.
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2h
Lasagne salsiccia e mozzarella
1h 40min
Tagliatelle ai funghi (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Polpettone mortadella e pistacchio
50min
Funghi ripieni di salsiccia
40min
Lasagne ai funghi
2h
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1 Std. 30 Min
Lasagne zucca e salsiccia
2h