Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta all'uovo
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 500 g di salsiccia fresca a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 500 g di funghi champignon freschi, a fette
Besciamella
- 1000 g di latte
- 80 g di farina tipo 0
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 6289.3 kJ / 1503.3 kcal
- Protein
- 57.8 g
- Sacharidy
- 130.4 g
- Tuk
- 87.1 g
- Nasycený tuk
- 35 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 2173.8 mg
Alternativní recepty
Quiche ai funghi e Fontina
1 godz. 30 min
Polpettone con salsa ai funghi
1 godz. 30 min
Crepês asparagi e salsiccia
1h 50min
Lasagne alla bolognese
2 Std. 15 Min
Lasagna autunnale
2 godz.
Lasagne alla pecoraia
1 Std. 40 Min
Lasagne salsiccia e mozzarella
1 Std. 40 Min
Zuppa inglese ciocco-caffè
50 min.
Pasta fredda alla norma
30 Min
Lasagne ai funghi
2 godz.
Lasagne con zucchine e salmone al profumo di limone
2 godz.
Tagliatelle al ragù
1u. 10min