Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 gramů žluté cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 10 gramů oleje
- 300 gramů brambor, vařených, na kousky
- 600 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
-
1
kostka zeleninového bujónu
nebo 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 200 gramů kondenzovaného mléka, neslazeného
- 50 gramů crème fraîche
- 50 gramů rukoly, na kousky (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 574 kJ / 137 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ořechová polévka s kokosovým mlékem
20 min
Žampiónová krémová polévka
20 min
Krémová polévka ze zelené čočky s křepelčím vejcem
45min
Chlebová pivní polévka
30min
Krémová polévka z rukoly
30min
Mrkvová kari krémová polévka (raw)
10min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30min
Kukuřičná krémová polévka
25min
Hráškový krém s bazalkou
20 min
Kulajda
40 min
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35 min
Rajčatová krémová polévka
30min