Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 gramů žluté cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 10 gramů oleje
- 300 gramů brambor, vařených, na kousky
- 600 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
-
1
kostka zeleninového bujónu
nebo 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 200 gramů kondenzovaného mléka, neslazeného
- 50 gramů crème fraîche
- 50 gramů rukoly, na kousky (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 574 kJ / 137 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špenátová polévka s vejci
35 min
Česneková krémová polévka se šlehačkou a opečenými krutony
1h
Krémová polévka s medvědím česnekem
30min
Žampiónová krémová polévka
20 min
Krémová polévka z bylinek a brambor
45 min
Mrkvová krémová polévka
30min
Žampiónová krémová polévka
20 min
Hrachová krémová polévka
25min
Bramborová krémová polévka se zeleninou
35 min
Chlebová polévka
25min
Krémová květáková polévka
30min
Krémová zeleninová polévka
35 min