Zařízení & příslušenství
Skotská vejce s celerovo-mrkvovým salátem
Příprava 30min.
Celkový 50min.
6 porcí
Suroviny
Vejce
-
6 vajec z chladničky
-
vodu k naplnění po značku 1 l
Celerovo-mrkvový salát
-
300 gramů celeru na kousky (2 cm)
-
300 gramů mrkve na kousky (2 cm)
-
20 gramů majonézy
-
1 čajová lžička soli
-
2 špetky mletého bílého pepře
-
10 gramů citrónové šťávy čerstvě vymačkané
-
10 gramů medu
-
100 gramů jogurtu, 3,5 % tuku
Skotská vejce
-
50 gramů šalotky napůl
-
2 snítky čerstvé petržele jen lístky
-
600 gramů hovězího masa bez šlach, na kousky (3 cm)
-
2 vejce
-
15 gramů hořčice
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky mletého bílého pepře
-
70 gramů strouhanky
-
20 gramů hladké mouky na obalení
-
1500 gramů fritovacího oleje
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
742 mg
Protein
32.8 g
Kalorie
1933 kJ /
462 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
5.7 g
Sacharidy
24.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Klasické hovězí burgery
1 Std.
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1 Std. 10 Min
Zapečená rýže se zeleninou
1 Std.
Tapiokový puding s jahodovou granitou
12 Std. 45 Min
Noky s kyselým zelím
50 Min
Krůtí kuličky se špenátem
40 Min
Křupavá sekaná
1 Std.
Čevapčiči s tzatziki
30 Min
Sekaná roláda plněná uzenou klobásou
1 Std. 10 Min
Vitacitové řezy
3 Std.
Masové kuličky s rajskou omáčkou
45 Min
Masové kuličky s pikantním sýrem a bramborami
1 Std.