Batátové muffiny s vlašskými ořechy

Batátové muffiny s vlašskými ořechy

4.5 10 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
12 kusů

Suroviny

  • 70 gramů vlašských ořechů, loupaných
  • 300 gramů vody
  • 270 gramů batátů oloupaných, na kousky (2–3 cm)
  • másla pro vymazání
  • 280 gramů hladká mouka plus extra pro vysypání
  • 90 gramů cukru
  • 100 gramů hnědého cukru plus extra pro vysypání
  • 110 gramů mléka
  • 135 gramů oleje
  • 3 vejce
  • 10 gramů kypřicího prášku do pečiva
  • ¾ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky muškátového oříšku, mletého
  • 2 čajové lžičky skořice, mleté

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 kus

Sodík 246.8 mg
Protein 5.3 g
Kalorie 1362 kJ / 325.5 kcal
Tuk 16.7 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 1.7 g
Sacharidy 39.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...