Batátové muffiny s vlašskými ořechy
TM6

Batátové muffiny s vlašskými ořechy

4.4 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 70 gramů vlašských ořechů, loupaných
  • 300 gramů vody
  • 270 gramů batátů, oloupaných, na kousky (2–3 cm)
  • máslo, pro vymazání
  • 280 gramů hladké mouky, plus extra pro vysypání
  • 90 gramů cukru
  • 100 gramů hnědého cukru, plus extra pro vysypání
  • 110 gramů mléka
  • 135 gramů oleje
  • 3 vejce
  • 10 gramů kypřicího prášku do pečiva
  • ¾ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky muškátového oříšku, mletého
  • 2 čajové lžičky skořice, mleté

Nutriční hodnoty
na 1 kus
Kalorie
1362 kJ / 325.5 kcal
Protein
5.3 g
Sacharidy
39.9 g
Tuk
16.7 g
Nasycený tuk
1.7 g
Vláknina
2 g
Sodík
246.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty