Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta strüdel
- 370 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 40 g di olio di semi di mais
- 120 - 130 g di acqua
Ripieno
- 750 g di mele renette, sbucciate e a fettine sottili
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 15 g di Rum
- 15 g di scorza di limone grattugiata
- 80 - 100 g di zucchero
- 40 g di uvetta
-
150
g di gherigli di noci frantumati
nebo 150 g di pinoli - 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 70 g di pangrattato
- 50 g di burro
- 1 tuorlo sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1447.8 kJ / 346 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 45.2 g
- Tuk
- 16.6 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 26.7 mg
Alternativní recepty
Riccioli mantovani
1 godz. 20 min
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6h
Torta amaretti e mela
2h
Frittelle di mele e arancia
1h 5min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 min
Buchteln alla confettura di prugne
4h 10min
Ghirlanda di pan brioche al farro
15 Std. 30 Min
Mini Linzer torte (senza glutine)
2h
Crespelle agli asparagi
1 godz. 30 min
Torta frangipane alle mele
2 godz. 20 min
Pane alla zucca con uvetta
19h
Strudel di mele
1h 35 min.