Kompatibilní verze
Tagliatelle con ragù di capretto e fonduta di pecorino
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ragù
- 20 g di porro
- 70 g di gambo di sedano a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carne trita di capretto
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 3 chiodi di garofano
- 100 g di vino bianco secco
- 300 g di brodo di carne
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1000 g di acqua
- 10 g di sale grosso
- 300 g di pasta fresca, tipo tagliatelle
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 tuorlo
- 70 g di pecorino grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2821.5 kJ / 674.3 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 777.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti cacio e pepe
35 Min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min
Cioccolata calda alla crema di whiskey
15 Min
Relish di zucchine con nettarine
Žádné hodnocení
Pici all'etrusca
1h 45min
Besciamella
15 Min
Pimento Cheese (di Lorenzo Biagiarelli)
10 Min
Salsa appetitosa
10 Min
Frittelle di carciofi
45 Min
Formaggio vegano grattugiato
15 Min
Purè di patate all'aglio
50 Min
Fettuccine all'abruzzese
1 Std.