Kompatibilní verze
Tagliatelle con ragù di capretto e fonduta di pecorino
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ragù
- 20 g di porro
- 70 g di gambo di sedano a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carne trita di capretto
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 3 chiodi di garofano
- 100 g di vino bianco secco
- 300 g di brodo di carne
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1000 g di acqua
- 10 g di sale grosso
- 300 g di pasta fresca, tipo tagliatelle
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 tuorlo
- 70 g di pecorino grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2821.5 kJ / 674.3 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 777.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tacos: pollo e gamberi, vegan; salsa tahini (Bimby Friend)
1 Std.
Bocconcini di pesce croccanti con salsa tartara
50 Min
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2 Std. 20 Min
Pop corn di patate
1 Std. 30 Min
Gelatine gusto Champagne
4h 30 min
Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino
15 Std. 30 Min
Miniroscón de Reyes (ciambelline spagnole del Re)
3h
Tordelli lucchesi
2h 30min
Ravioli di stoccafisso su crema di patate e olive taggiasche
2 Std.
Zuppa di tagliatelle vietnamita con manzo (Pho bo)
45 Min
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.
Tagliatelle al ragù
1 Std. 10 Min