Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Kalbsmilken
- 850 g Wasser, davon 250 g kalt, und mehr zum Abschrecken
- 750 g Essig
- Eiswürfel, zum Abschrecken
- 300 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 1 - 2 Prise Salz
- 1 - 2 Prise Pfeffer, gemahlen
- 100 g Weisswein, trocken
- 100 g Rahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2280 kJ / 545 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1h 40min
Grundteig für Brot
24 godz. 30 min
Suppe mit Olivenöl, Knoblauch und Mandeln
5min
Sauce béarnaise
20 Min
Himbeersauce
10min
Crème brûlée mit Schoggi
3h 10min
Panna cotta
6h 15min
Lachs mit Dill-Senfsauce
1h 30min
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2h 15min
Basilikum-Tagliatelle mit Oliven-Tomaten-Sauce
1h 25min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1h 30min
Blumenkohl-Crèmesuppe
50 Min