Kompatibilní verze
Creme de couve-flor com profiteroles de tomate seco
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Profiteroles de tomate seco
- 80 g farinha tipo 65
- 30 g tomate seco, em óleo escorrido
- 120 g água
- 50 g manteiga
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de açúcar
- 2 ovos médios
Recheio
- 80 g queijo gorgonzola
- 80 g queijo-creme
- 2 c. sopa de sumo de limão
- 1 pitada de pimenta (volitelně)
Creme de couve-flor
- 50 g manteiga
- 700 g couve-flor
- 600 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 200 g natas
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1385.7 kJ / 331.2 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 27.4 g
- Nasycený tuk
- 16.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 382.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de nabo e espinafres
45min
Crème au Moulin Vert
40min
Sopa de legumes com pesto
55min
Aveludado de cebola e tomilho
40min
Creme de couve-flor com pinhões
40min
Creme de brócolos e amêndoa
40min
Creme de curgete
40min
Vichyssoise de agrião
35min
Creme de couve-flor
45min
Creme de castanha e aipo
40min
Creme de cenoura, leite de coco e caril
45min
Creme de ervilhas e agrião
45min