
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Haselnüsse
- 30 g Olivenöl
- 250 g Fenchel in Streifen (2-3 cm), Fenchelgrün gehackt
- ¼ TL Fenchelsamen
- 1 Zwiebel in Ringen (5 mm)
- 20 g Butterschmalz
- 400 g Birnen (fest, z. B. Corella oder Williams), in Stücken (3,5 cm)
- 30 g Zucker
- 500 g Gnocchi aus dem Kühlregal
- Wasser zum Kochen
- 5 g Honig flüssig
- 10 g Apfelessig
- 50 g Birnensaft
- 1 TL Senf
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 Radicchio klein (ca. 300 g), in Stücken (1-2 cm)
- 150 g Gorgonzola in Stücken (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 409 kcal / 1711 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 50 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 872 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45min
Edamame-Garnelen-Salat
40min
Bowl mit Mango-Reis, Avocado und karamellisierten Bananen
40min
Lauwarmer Quinoa-Erdbeer-Salat mit Hähnchen
50min
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1h
Zwetschgen-Hähnchen-Salat mit Ziegenkäse
30min
Flammkuchen mit Zwetschgen und Camembert
1h 50min
Süßkartoffelsalat
1h 50min
Avocado-Nudelsalat mit Erdbeeren und Mozzarella
30min
Süßkartoffel-Feldsalat mit Sesam-Ziegen-Camembert
40min
Ziegenkäse-Walnuss-Omelette
30min