Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Haselnüsse
- 30 g Olivenöl
- 250 g Fenchel, in Streifen (2-3 cm), Fenchelgrün gehackt
- ¼ TL Fenchelsamen
- 1 Zwiebel, in Ringen (5 mm)
- 20 g Butterschmalz
- 400 g Birnen (fest, z. B. Corella oder Williams), in Stücken (3,5 cm)
- 30 g Zucker
- 500 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- Wasser zum Kochen
- 5 g Honig, flüssig
- 10 g Apfelessig
- 50 g Birnensaft
- 1 TL Senf
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 Radicchio, klein (ca. 300 g), in Stücken (1-2 cm)
- 150 g Gorgonzola, in Stücken (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1711 kJ / 409 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 872 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30 min
Ziegenkäse-Pasta mit Avocado
25 min
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30 min
Weißer Spargel mit Aprikose und Ziegenkäse im Säckchen
1h
Blumenkohl-Korma
40 min
Graupensalat mit Feigen und Feta
45 min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45 min
Erdbeer-Feta-Stullen
10min
Halloumi-Schnitten mit Rote-Bete-Salat
40 min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15 Min
Süßkartoffel-Feldsalat mit Sesam-Ziegen-Camembert
40 min
Burrata-Brot-Salat mit Erdbeer-Salsa
20 min