Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Couscous
- 1 TL Salz
- 20 g Koriander, abgezupft
- 100 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 650 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 3 TL Curry
- 250 g grüne Bohnen, frisch, in Stücken (2-3 cm)
- 20 g Rapsöl
- 70 g getrocknete Aprikosen, entsteint, in Streifen
- 150 g Galiamelonen-Fruchtfleisch, in Würfeln (1 cm)
- 20 g Olivenöl
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1936 kJ / 463 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 10.5 g
- Sodík
- 177 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kabeljau mit Minze und Linsenstampf
45 min
Pflaumen-Bulgur mit Honig-Speck
35 min
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1 Std.
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15 Min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45 min
Kabeljau mit Johannisbeersauce und Linsen-Gemüse
1 Std.
Orientalischer Ebly®-Salat mit Rhabarber und Schafskäse
1 Std.
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1h 10 min
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30 min
Tofu-Curry mit Gemüse
30 min
Spargel-Korma
45 min
Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi
30 min