Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kräuterdip
- ¼ TL Zitronenschale, unbehandelt, abgerieben
- 120 g Feta, in Stücken
- ½ Bund Dill, abgezupft
- ½ Bund Koriander, abgezupft
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 200 g Crème fraîche
- ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Rösti und Fertigstellung
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 230 g Rote Bete, in Stücken
- 180 g Petersilienwurzeln, in Stücken
- 3 Eier
- 50 g Speisestärke
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
- 200 g Forellenfilets, geräuchert, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 678 kJ / 162 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 472 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50min
Gurken-Lachs-Ragout
30 min
Kabeljau mit Johannisbeersauce und Linsen-Gemüse
1h
Kabeljau mit Bärlauchkruste
45 min
Eier-Spargel-Salat mit Lachs und Senfsauce
1h
Mediterraner Spargel mit Sellerie-Hummus und Oliven-Petersilien-Gremolata
1 Std. 15 Min
Kabeljau mit Minze und Linsenstampf
45 min
Garnelen-Blumenkohlreis mit Gemüse
30 min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1h
Gemüsepuffer mit Lachstopping
40 min
Spinat-Möhren-Salat mit Garnelen
35min
Leinsamen-Flammkuchen mit Lachs und Champignons
40 min