
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kräuterdip
- ¼ TL Zitronenschale unbehandelt, abgerieben
- 120 g Feta in Stücken
- ½ Bund Dill abgezupft
- ½ Bund Koriander abgezupft
- ½ Bund Petersilie abgezupft
- 200 g Crème fraîche
- ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Rösti und Fertigstellung
- ½ Bund Dill abgezupft
- 230 g Rote Bete in Stücken
- 180 g Petersilienwurzeln in Stücken
- 3 Eier
- 50 g Speisestärke
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
- 200 g Forellenfilets, geräuchert in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 162 kcal / 678 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 472 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kabeljau mit Minze und Linsenstampf
45min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45min
Gurken-Lachs-Ragout
30min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50min
Edamame-Garnelen-Salat
40min
Garnelen-Knoblauch-Tarte
1hod. 45min
Garnelen-Blumenkohlreis mit Gemüse
30min
Kabeljau mit Bärlauchkruste
45min
Pastinaken-Apfel-Salat mit Fischfilet und Paprikahaube
20min
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1hod. 15min
Gemüsepuffer mit Lachstopping
40min
Leinsamen-Flammkuchen mit Lachs und Champignons
40min