Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kabeljau
- 600 g Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut, in 4 Stücken à 150 g
- 2 Knoblauchzehen
- ¼ Bund Minze, abgezupft
- 25 g Olivenöl
- 40 g Zitronensaft
- ¼ TL Salz
- ½ TL Chiliflocken
Linsen-Paprika-Stampf und Fertigstellung
- 150 g rote Linsen
- 150 g Paprika, gemischt, in Stücken
- ¾ Bund Minze, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 1200 g Wasser
- 3 TL Salz
- 1 Avocado
- ½ Gurke
- 200 g Tomaten
-
30
g Apfelessig
nebo 30 g Branntweinessig - 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 50 g Zitronensaft
- 100 g Cashewkerne, geröstet, ungesalzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2557 kJ / 611 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 11 g
- Sodík
- 2035 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30 min
Weißer Spargel mit Aprikose und Ziegenkäse im Säckchen
1h
Lachs mit Erdbeertopping
30 min
Kalbsfilet mit Radieschen und pinkem Stampf
1 godz. 10 min
Mafalde mit Ente und Kürbis
45 min
Bunte Spargelbowl mit Jasminreis
1h
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45 min
Kabeljau mit Johannisbeersauce und Linsen-Gemüse
1h
Garnelen-Blumenkohlreis mit Gemüse
30 min
Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi
30 min
Lachs mit Wasabi-Sesamkruste und Gurkensalat
25 min
Geschmortes Zitronen-Zimthähnchen mit Wurzelgemüse
1 godz. 30 min