Vellutata di patate e zucca

Vellutata di patate e zucca

4.6 558 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • 350 g di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 350 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di sale
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
  • 40 g di olio extravergine di oliva
    40 g di burro, a pezzi
  • pepe nero macinato a piacere
  • crostini di pane tostati, a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 497.4 mg
Protein 2.8 g
Kalorie 753.3 kJ / 180 kcal
Tuk 11 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 18.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...