Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 350 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
40
g di olio extravergine di oliva
nebo 40 g di burro a pezzi - pepe nero macinato, a piacere
- crostini di pane tostati, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 753.3 kJ / 180 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 18.7 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 497.4 mg
Alternativní recepty
Crema di verdure invernale
50min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Vellutata di lenticchie
1h 30min
Vellutata di fagioli borlotti
1h
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di broccoli con crostini
1h
Vellutata di verdure
40min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50min
Vellutata agli spinaci
30min
Crema di zucca e carote, polpette di vitello e contorno di topinambur
1h
Vellutata di zucca
30min