Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di radicchio rosso a listarelle
- 100 g di speck a cubetti o listarelle
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino rosso
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado Bimby per brodo di carne - 100 g di Taleggio a pezzetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2200 kJ / 526 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Sacharidy
- 66.7 g
- Tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto agli asparagi
30 min
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Risotto brie e asparagi
30 min
Risotto asparagi e fragole
35min
Risotto radicchio e pancetta
40min
Risotto radicchio e salsiccia
35min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45 min
Risotto asparagi e zafferano
35min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 min