Risotto zucchine e pancetta

Risotto zucchine e pancetta

4.7 919 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 porzioni

Suroviny

  • 300 g di zucchine a pezzi
  • 60 g di cipolle
  • 2 spicchi di aglio
  • 60 g di burro
  • 240 g di pancetta a cubetti
  • 480 g di riso Carnaroli (tempo di cottura 18 minuti)
  • 960 g di acqua
  • 1 ½ dado per brodo (dose per 0,5 l) vegetale o di carne
  • 4 - 5 foglie di basilico fresche tritate
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
  • 60 g di mascarpone

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1292.2 mg
Protein 9.7 g
Kalorie 2283.7 kJ / 545.7 kcal
Tuk 36.5 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 17.8 g
Sacharidy 44.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...