Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di zucchine a pezzi
- 60 g di cipolle
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di burro
- 250 g di pancetta a cubetti
- 320 g di riso Carnaroli (tempo di cottura 18 minuti)
- 820 g di acqua
- 1 dado per brodo (dose per 0,5 l), vegetale o di carne
- 3 - 4 foglie di basilico fresche, tritate
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 50 g di mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2284 kJ / 546 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 1292 mg
Alternativní recepty
Risotto burrata e piselli
40min
Risotto alle zucchine e prosciutto affumicato
30 min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40min
Risotto alla crema di spinaci
40min
Risotto funghi e salsiccia
55min
Risotto con zucca e Taleggio (TM6)
50min
Risotto funghi e scamorza
45 min
Risotto radicchio e pancetta
40min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35min
Risotto zafferano e speck
35min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50min
Risotto zucca e salsiccia
40min