Risotto agli asparagi

Risotto agli asparagi

4.5 594 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
2 porzioni

Suroviny

  • 30 g di cipolla a listarelle
  • 200 g di asparagi verdi a pezzi (2 cm)
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 160 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
  • 40 g di vino bianco secco
  • 330 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ dado per brodo vegetale
  • 10 g di burro
  • Parmigiano reggiano grattugiato a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 8.5 g
Kalorie 1857 kJ / 444 kcal
Tuk 14.6 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 68.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...