Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di cipolla a listarelle
- 200 g di asparagi verdi a pezzi (2 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 160 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 40 g di vino bianco secco
- 330 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- ½ dado per brodo vegetale
- 10 g di burro
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1857 kJ / 444 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 68.2 g
- Tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alle zucchine e prosciutto affumicato
30min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40min
Risotto zucchine e menta
40min
Risotto ai carciofi
30min
Risotto allo zafferano (per 1 persona)
25min
Risotto con zucca e Taleggio (TM6)
50min
Risotto radicchio e pancetta
40min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35min
Risotto radicchio e salsiccia
35min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto asparagi e zafferano
35min
Risotto ai funghi porcini
35min