Risotto zucca e Taleggio

Risotto zucca e Taleggio

4.5 1.7K hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di cipolla in quarti
  • 250 g di zucca la polpa a dadini (2 cm)
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli o Arborio cottura 15/16 minuti)
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • 100 g di Taleggio a cubetti (1 cm)
  • 30 g di burro

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 801.9 mg
Protein 11.1 g
Kalorie 2114.3 kJ / 505.3 kcal
Tuk 20.2 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 9.1 g
Sacharidy 69 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...