Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di cipolla in quarti
- 250 g di zucca, la polpa a dadini (2 cm)
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli o Arborio cottura 15/16 minuti)
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - 100 g di Taleggio a cubetti (1 cm)
- 30 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2114.3 kJ / 505.3 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 20.2 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 801.9 mg
Alternativní recepty
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40 min
Risotto alla crema di spinaci
40 min
Risotto zucchine e pancetta
35 min
Risotto allo zafferano (per 1 persona)
25 min
Risotto agli asparagi
30 min
Risotto funghi e salsiccia
55 min
Risotto funghi e scamorza
45 min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35 min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50 min
Risotto zucca e salsiccia
40 min
Risotto asparagi e zafferano
35 min
Besciamella (TM6)
15min