Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di finocchio a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di carote pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di porro a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- olio extravergine di oliva
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 711 kJ / 170 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 4.1 g
Alternativní recepty
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di cavolfiore
50min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di carote
35min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40 Min
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Crema di finocchi
35min
Vellutata di riciclo
50min
Vellutata d'inverno
50min
Vellutata di zucca
30 min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40 Min
Vellutata di zucchine con feta
50min