Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
TM6

Delikatne rumienienie fasolki szparagowej

4.9 (59 hodnocení)

Suroviny

  • 250 g wody
  • 300 g zielonej fasolki szparagowej, świeżej, pokrojonej na 5 cm kawałki
  • 20 g oleju
    nebo 20 g oliwy z oliwek

Nutriční hodnoty
na 100 g
Kalorie
404.3 kJ / 97 kcal
Protein
2.3 g
Sacharidy
5 g
Tuk
7 g
Nasycený tuk
0.7 g
Vláknina
1.9 g
Sodík
2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty