Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g wody
- 300 g zielonej fasolki szparagowej, świeżej, pokrojonej na 5 cm kawałki
-
20
g oleju
nebo 20 g oliwy z oliwek
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 404.3 kJ / 97 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rumienienie papryki
20min
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30min
Rumienienie szparagów
20min
Rumienienie bakłażana
30min
Gotowanie na parze kukurydzy w kolbach
25min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (700-1200 g)
45min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25min
Rumienienie cukinii
20min