Delikatne rumienienie fasolki szparagowej

Delikatne rumienienie fasolki szparagowej

4.9 68 rating
Příprava 5min.
Celkový 25min.
300 g

Suroviny

  • 250 g wody
  • 300 g zielonej fasolki szparagowej, świeżej pokrojonej na 5 cm kawałki
  • 20 g oleju
    20 g oliwy z oliwek

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 2 mg
Protein 2.3 g
Kalorie 404.3 kJ / 97 kcal
Tuk 7 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 0.7 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...