Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Focaccia
- 380 g água
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. chá de açúcar
- 500 g farinha
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de sal
- Sal grosso q.b. p/ polvilhar
Pesto
- 20 g queijo parmesão
-
20
g pinhão
nebo 20 g amêndoa - ½ dente de alho
- 80 g folhas de manjericão
- 60 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 1 - 2 pitadas de sal
- 1 - 2 tomates maduros cortados em rodelas (7-8 mm aprox.)
- Sal q.b. p/ temperar
- 1 c. chá de orégãos
- 300 g queijo mozarela cortado em rodelas (5-6 mm aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1398.5 kJ / 334.3 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 34.2 g
- Tuk
- 16.8 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 312.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi de cenoura com molho de gorgonzola e nozes
1h 25min
Salada de rabanete e cenoura com coentros -TM6
Žádné hodnocení
Toast de avocado com ovo molet
15min
Tarte rápida com gorgonzola, pera e nozes - TM5
Žádné hodnocení
Ovos turcos (Cilbir) com iogurte grego em tostas e salada
30min
Pastéis de batata com cogumelos
1u.
Cebola caramelizada
40min
Fritata de curgete e ricota
40min
Brioche de presunto e queijo
45 min
Batatas fritas onduladas com molho de alho - TM6
45 min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1u. 20min
Focaccias
2u.