Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Focaccia
- 380 g água
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. chá de açúcar
- 500 g farinha
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de sal
- Sal grosso q.b. p/ polvilhar
Pesto
- 20 g queijo parmesão
-
20
g pinhão
nebo 20 g amêndoa - ½ dente de alho
- 80 g folhas de manjericão
- 60 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 1 - 2 pitadas de sal
- 1 - 2 tomates maduros cortados em rodelas (7-8 mm aprox.)
- Sal q.b. p/ temperar
- 1 c. chá de orégãos
- 300 g queijo mozarela cortado em rodelas (5-6 mm aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1398.5 kJ / 334.3 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 34.2 g
- Tuk
- 16.8 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 312.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta cremosa
50 Min
Pesto de rúcula e noz
5 Min
Chutney de manga
1h 20 phút
Mini cheesecakes com manga
2h 35 min
Dip de alcaparras e azeite
5 Min
Ciabatta com azeitonas
1h 30min
Molho pesto
5 Min
Húmus de tomate seco com crackers
1h 15min
Bao de cogumelos salteados e molho barbecue
1h 15min
Focaccia de sardinha
1h 20 phút
Focaccia de alecrim e tomate seco
1h 20 phút
Focaccias
2 Std.