Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- Olivenöl zum Einfetten
- 150 g Hartweizenmehl (siehe Tipp)
- 1400 g Wasser
- 1 g frische Hefe
- 30 g Zitronensaft
Focaccia
- 300 g Hartweizenmehl
-
5
g Gerstenmalzsirup
nebo 5 g Honig - 485 g Wasser
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 10 g Salz
- 30 g Zitronensaft
- grobes Salz zum Bestreuen
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1110 kJ / 265 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 485 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hayas Sauerteigbrot
20h
Joghurt-Brioche-Röllchen
7 godz.
Sesampaste - Tahin
15min
Süß-Sauer-Dhal
3h 30min
Kefir-Zöpfe
7 Std. 30 Min
Naturjoghurt
12h 10min
Feta-Briouats mit Pistazien
1u.
Kartoffelbrötchen mit Chiasamen
3h
Fenchel-Pakora
30 min
Blini
1 godz. 30 min
Kichererbsen für Falafel, gekocht
13h 40min
Batbout (Marokkanisches Grießbrot aus der Pfanne)
1u.