
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- Olivenöl zum Einfetten
- 150 g Hartweizenmehl (siehe Tipp)
- 1400 g Wasser
- 1 g frische Hefe
- 30 g Zitronensaft
Focaccia
- 300 g Hartweizenmehl
-
5
g Gerstenmalzsirup
nebo 5 g Honig - 485 g Wasser
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 10 g Salz
- 30 g Zitronensaft
- grobes Salz zum Bestreuen
- 2 Zweige Rosmarin abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 265 kcal / 1110 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 42 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 485 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kimchi
144hod.
Quitten-Kompott
1hod. 20min
Süß-Sauer-Dhal
3hod. 30min
Apfel-Quitten-Pie
1hod.
Tahin-Mandel-Eis
15hod.
Quark
15hod. 30min
Naturjoghurt
12hod. 10min
Kohl-Wraps mit Hirse-Gemüse-Füllung
1hod. 15min
Okonomiyaki
45min
Slow-Cooking-Apfelmus
5hod. 20min
Poffertjes
1hod. 30min
Hayas Sauerteigbrot
20hod.