Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- Olivenöl zum Einfetten
- 150 g Hartweizenmehl (siehe Tipp)
- 1400 g Wasser
- 1 g frische Hefe
- 30 g Zitronensaft
Focaccia
- 300 g Hartweizenmehl
-
5
g Gerstenmalzsirup
nebo 5 g Honig - 485 g Wasser
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 10 g Salz
- 30 g Zitronensaft
- grobes Salz zum Bestreuen
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1110 kJ / 265 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 485 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bananen-Tarte-Tatin
50 Min
Karamell
30min
Fermentierte Möhren
60h 30min
Zimt-Orangen-Schnecke
5 Std. 30 Min
Fermentierter Himbeer-Shrub
128h
Ziegenjoghurt
13 Std.
Römische Pizza Bianco
6h 30min
Dinkel-Vanille-Schnecken
6h 30min
Zwirbel-Sonne
2 Std. 10 Min
Joghurt-Brioche-Röllchen
7 Std.
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2 Std.
Baklava
7 godz. 20 min