Kompatibilní verze
Steak tartare con confitura de tomate concentrado para dos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Confitura de tomate concentrado
- 170 g de tomate concentrado
- 75 g de azúcar
- 20 g de vinagre
- 20 g de agua
Steak Tartar
- 200 g de solomillo de ternera (en trozos de 3 cm, parcialmente congelados durante 30-60 minutos, ver sugerencia)
- 10 g de cebolla
- 10 g de alcaparras
- 10 g de pepinillos en vinagre
- 1 cucharadita de mayonesa
- ½ cucharadita de mostaza
- ½ cucharadita de tabasco
- 1 cucharadita de salsa inglesa
- 2 yemas de huevo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2038 kJ / 487 kcal
- Protein
- 23.6 g
- Sacharidy
- 45.7 g
- Tuk
- 23.7 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 464.2 mg
Alternativní recepty
Mejillones rellenos con mantequilla de ajo
35 Min
Foie gras (al vacío)
72h
Steak tartare con helado de mostaza a la antigua
4h 15min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1h 10min
Tataki de atún
30 Min
Arroz blanco para sushi (Cocción de arroz)
1h 15min
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40 λεπτ.
Tartar de atún rojo y crema de almendras
1h 20 phút
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2 Std. 15 Min
Fondue en pan de payés
1h 15min
Steak tartare con alcaparras y salsa alioli de tomates secos
1h 15min
Nigiri sushi
1h